Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Május 06. 18:08, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

RENDŐRKÉZEN A TOLVAJ

RENDŐRKÉZEN A TOLVAJ

A pénzt és a bankkártyát ellopta, az autólopásnál viszont a sértett tetten érte a csépi lakost. A komáromi nyomozók két nap múlva kihallgatták a helyszínről elszaladó férfit.

A gyanú szerint a 19 éves férfi 2020. május 1-jén az esti órákban bement egy komáromi szállóra és egy őrizetlenül hagyott kabátból készpénzt és bankkártyát lopott el. A tettes a pénzt elköltötte, majd a lopott kártyával vásárolt. A csépi lakos május 3-án visszament a komáromi szállóra, de ekkor már a birtokában volt egy autókulcs, amit szintén onnan lopott el. A jármű az udvaron állt, annak ajtaját kinyitotta és a gépkocsit beindította. Ekkor a lakók a férfit próbálták visszatartani, aki a gépkocsiból kiszállt és elfutott. A komáromi rendőrök május 5-én állították elő a 19 éves férfit, akit a nyomozók gyanúsítottként kihallgattak. Ellene lopás vétség és lopás bűntett kísérlet elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

Címkék: Komárom

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:26, péntek | Helyi

LETARTÓZTATTÁK A KIFOSZTÓKAT

Ketten elterelték a sértett figyelmét, harmadik társuk pedig elvette a pénztárcáját és a telefonját. A komáromi rendőrök kihallgatták a gyanúsítottakat.

2024. Március 17. 07:01, vasárnap | Helyi

Gazdit keres

Vakon vágyik minden érintésre és szeretetre a mentett komáromi csodakutyus, Fifi

2024. Március 09. 06:32, szombat | Helyi

Letartóztatták

Nem bírta abbahagyni a lopást, csak a rács állíthatta meg

2024. Március 01. 17:53, péntek | Helyi

Márciusban is rengeteg programmal vár a két Komárom

A két testvérváros eseményekben gazdag februárt tudhat maga mögött. A programkavalkád márciusban is folytatódik a Duna mindkét partján.