Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2020. Március 13. 09:07, péntek | Helyi
Forrás: komarom.hu

Fontos információ a határátlépésről

Fontos információ a határátlépésről

A Komáromi Operatív Bizottság közleménye

A tegnap este rendelkezésünkre álló információk szöges ellentéteként a szlovák hatóságok 2020.03.13. reggel 7 órától mégis gyakorlatilag határzárat vezettek be, nemcsak Komáromnál, hanem valamennyi határátkelőhelyen.

A helyzet percről-percre, óráról-órára változhat, folyamatos kapcsolatban vagyunk, mind Észak-Komárom polgármesterével, mind pedig a magyarországi külügyminisztériummal a kialakult helyzetet illetően.

Amit jelen pillanatban tudunk, az az, hogy Szlovákia területére hazánkból kizárólag ottani érvényes tartózkodási engedéllyel és magyarországi munkáltatói igazolással rendelkező állampolgár, vagy külföldi diplomataútlevéllel rendelkező személy léphet be.

Információink szerint jelenleg a részletszabályok kidolgozása zajlik, és a délelőtt folyamán megszülethetnek a pontosító rendelkezések.

A kialakult bizonytalan helyzet miatt arra kérek mindenkit, hogy amennyiben nem feltétlenül szükséges, úgy egyelőre halassza el a határon történő átkelést.

A fejleményekről folyamatos és azonnali tájékoztatást adunk!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:26, péntek | Helyi

LETARTÓZTATTÁK A KIFOSZTÓKAT

Ketten elterelték a sértett figyelmét, harmadik társuk pedig elvette a pénztárcáját és a telefonját. A komáromi rendőrök kihallgatták a gyanúsítottakat.

2024. Március 17. 07:01, vasárnap | Helyi

Gazdit keres

Vakon vágyik minden érintésre és szeretetre a mentett komáromi csodakutyus, Fifi

2024. Március 09. 06:32, szombat | Helyi

Letartóztatták

Nem bírta abbahagyni a lopást, csak a rács állíthatta meg

2024. Március 01. 17:53, péntek | Helyi

Márciusban is rengeteg programmal vár a két Komárom

A két testvérváros eseményekben gazdag februárt tudhat maga mögött. A programkavalkád márciusban is folytatódik a Duna mindkét partján.