Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2020. Március 06. 07:00, péntek | Helyi
Forrás: komarom.hu

Focitorna a Jókai gimnáziumban

Focitorna a Jókai gimnáziumban

Zsinórban immár negyedik alkalommal rendezett barátságos labdarúgótornát a komáromi Jókai Mór Gimnázium diákönkormányzata.

Az eseményen Turi Ádám, a Nemzeti Ifjúsági Tanács elnökségi tagja mellett, Nagy Nikolett önkormányzati képviselő, turisztikai tanácsnok köszöntötte a diákokat. Elmondta, mint a körzet képviselője, nagy öröm számára, hogy épül, szépül a terület.

- Három év alatt hárommilliárd forintot fordítunk intézményeinek korszerűsítésére. A Jókaiban nemrég adtuk át a felújított tornatermet, most pedig lassan a teljes energetikai korszerűsítésnek is a végére érünk. Ezzel nem csupán komfortosabbá válik az almamater épülete, de a beruházásnak jelentős energiamegtakarító, költségkímélő hatása is lesz, ebből is látszik, hogy Komárom elkötelezett a zöld szemlélet mellett – fogalmazott Nagy Nikolett.

Hozzátette, köszöni a meghívást a DiViSz vezetőségének, az önkormányzat mindenben támogatja a komáromi fiatalok ügyét. Épp ezért hamarosan megalakul az Ifjúsági Tanács, mely hiánypótló módon egyfajta közvetítőszerepet tölt majd be a diákok és a városvezetés között, hogy a fiatalok javaslatai, észrevételei, ötletei még közvetlenebb módon juthassanak el a döntéshozók felé.

A sporteseményen a legjobb játékost, legjobb kapust, és a bírót is díjazták.

Címkék: focitorna, komarom

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:26, péntek | Helyi

LETARTÓZTATTÁK A KIFOSZTÓKAT

Ketten elterelték a sértett figyelmét, harmadik társuk pedig elvette a pénztárcáját és a telefonját. A komáromi rendőrök kihallgatták a gyanúsítottakat.

2024. Március 17. 07:01, vasárnap | Helyi

Gazdit keres

Vakon vágyik minden érintésre és szeretetre a mentett komáromi csodakutyus, Fifi

2024. Március 09. 06:32, szombat | Helyi

Letartóztatták

Nem bírta abbahagyni a lopást, csak a rács állíthatta meg

2024. Március 01. 17:53, péntek | Helyi

Márciusban is rengeteg programmal vár a két Komárom

A két testvérváros eseményekben gazdag februárt tudhat maga mögött. A programkavalkád márciusban is folytatódik a Duna mindkét partján.