Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2012. Május 26. 14:07, szombat | Belföld
Forrás: mno.hu / MTI

Változások a közlekedési menetrendben

Változások a közlekedési menetrendben

A pünkösdi hosszú hétvégén megváltozik a vonatok és a helyközi buszjáratok, továbbá a fővárosi tömegközlekedési eszközök menetrendje.

A Mávinform tájékoztatása szerint a vonatok május 27-én, vasárnap ünnepnapi, május 28-án vasárnapi menetrend szerint közlekednek. Május 29-től, keddtől már a megszokott menetrend lesz érvényben.

A Volánbusz Zrt. közlése szerint a helyi és helyközi autóbuszjáratok május 26-án szabadnap, május 27-én munkaszüneti nap, május 28-án a hét első munkanapját megelőző munkaszüneti nap, május 29-én pedig a hét első munkanapja szerint közlekednek.

A busztársaság felhívja az utazók figyelmét arra, hogy más Volán-társaságok közlekedési rendje ettől eltérhet, ezért arra kérik az utasokat, hogy az utazás előtt a területileg illetékes társaságnál informálódjanak.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint a fővárosi tömegközlekedési járatok május 26-án, szombaton a szokásos hétvégi menetrend szerint közlekednek. Május 27-én és 28-án, pünkösdvasárnap és pünkösdhétfőn a tömegközlekedési eszközök az ünnepi (illetve ha a járat menetrendjében nincs ilyen, akkor a vasárnapi vagy a hétvégi) menetrend szerint járnak Budapesten.

MTI / mno

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.