Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. Szeptember 14. 14:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Marsi Anikó befejezte?

Marsi Anikó befejezte?

Azt beszélik, hogy Marsi Anikót vélhetően többet már nem látjuk képernyőn. Ezt az információt hivatalosan egyelőre senki nem erősítette meg.

Mint ismeretes, a Fókusz egykori műsorvezetője az elmúlt években két kisfiúnak adott életet. A nagyobbik öt, a kisebbik pedig most két éves. Anikó a két baba születése között rövid időre visszatért a képernyőre, de az utóbbi időben úgy hírlik, a jövőben már csak férjének, Palik Lászlónak és gyermekeinek szeretne élni. Bár a kicsik életkorából ítélve lassan időszerű lenne, hogy Anikó ismét munkába álljon, de információink szerint egyelőre még a csatornánál sem tudják, hogy éppen mi van vele.

Egy biztos, mióta Ausztráliából hazatértek, szinte elérhetetlenek, Anikó még a telefonszámát is lecserélte. Vajon mit titkolhat az ismert házaspár, miért kerülik ennyire a nyilvánosságot? Lehet, hogy valóban igaz, miszerint az ismert tévésnek már esze ágában sincs visszatérni a képernyőre?

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.