Városlista
2024. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2024. Március 09. 06:32, szombat | Helyi
Forrás: KEMMA, KÉP ILUSZTRÁCIÓ

Letartóztatták

Letartóztatták

Nem bírta abbahagyni a lopást, csak a rács állíthatta meg

A bíróság március 7-én lopás bűntette miatt indult ügyben 1 hónapra elrendelte egy többszörös visszaeső férfi letartóztatását. A letartóztatás elrendelésére a bűnismétlés lehetősége, és a bizonyítás esetleges megnehezítése miatt volt szükség.

A Komáromi Járási Ügyészség eredményesen indítványozta egy többszörös visszaeső férfi letartóztatását. Mint azt dr. Horváth Sándortól, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség sajtószóvivőjétől megtudtuk, az ügyészség indítványa alapján a Tatabányai Járásbíróság az elkövető letartóztatását egy hónapra el is rendelte.

A végzést az ügyész tudomásul vette, az elkövető fellebbezést jelentett be – közölte Puskásné Sárközi Rita, a Tatabányai Törvényszék sajtótitkára. A férfivel szemben öt különböző büntetőeljárás van folyamatban garázdaság vétsége, illetve vagyon elleni bűncselekmények miatt.

Járt a letartóztatás

A férfi 2024. március 4-én délután egy komáromi áruház eladóterében ellopott egy 13 ezer forint értékű mobiltelefont, majd a ruházatában elrejtett telefonnal megpróbálta elhagyni az áruház területét. Csakhogy az üzlet biztonsági őre észlelte a cselekményt, és feltartóztatta őt. A férfi erre agresszívvé vált, a biztonsági őrrel dulakodni kezdett, majd a lopott telefont a földhöz vágta.

Később sem nyugodott, ugyanis március 5-én hajnali 1 óra 10 perc körül a férfi betörte a komáromi üzlet ajtaját egy térkővel, majd onnan kettő, összesen 210 ezer forint értékű mobiltelefont lopott el.

Az üzlet biztonsági kamerái rögzítették a lopást. A felvételek alapján a tolvajt a rendőrség azonosította, és még aznap 3 óra 5 perckor elfogta. Nála voltak a lopott telefonokat is.

Kovács Cs.Tibor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:04, kedd | Helyi

ELTŰNÉS MIATT KERESSÜK OLÁH MELISSZA ERIKÁT!

Komáromból tűnt el a 16 éves lány.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Június 25. 10:39, kedd | Kék hírek

Egy holland üvegházban fogtak el egy, a körözési toplistán szereplő magyar nőt

Egy holland üvegházban fogtak el egy, a körözési toplistán szereplő 41 éves magyar nőt - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kedden a police.hu oldalon.

2024. Június 25. 10:37, kedd | Életmód

Alan Walker 2025-ben Budapestre is eljön

A magyar fővárost is érinti Alan Walker most bejelentett jövő évi európai turnéja. A színpadon arcát félig eltakaró 26 éves norvég dj-producer 2025. március 12-én lép fel a Budapest Arénában.