Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. Szeptember 24. 05:00, péntek | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Többfelé 25 foknál is melegebb lesz a hétvégén

Többfelé 25 foknál is melegebb lesz a hétvégén

Erős, néhol viharos széllel érkezik a melegebb levegő az ország fölé. Szombaton már mérséklődik a légmozgás, és napos, száraz idő várható, többfelé 25 Celsius-fok feletti csúcsértékekkel

- áll az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Pénteken eleinte felhősebb lesz az ég, de később csökken a felhőzet és sok lesz a napsütés. Ezzel együtt viszont sok helyen erős, többfelé akár viharos erősségű széllökésekre kell készülni. A leghidegebb órákban 7-14 fok lesz. A legmagasabb hőmérséklet 17 és 25 fok között alakul, északkeleten lesz a hűvösebb, míg délnyugaton a melegebb - írták, megjegyezve: a többfelé erős északnyugati szél sokat ront majd a hőérzeten.

Szombaton és vasárnap reggelre is pára- és ködfoltok képződhetnek. Napközben viszont sok lesz a napsütés, csapadék nem valószínű. Szombaton és vasárnap már legfeljebb csak élénk széllökések lehetnek.

A hőmérséklet szombat hajnalban 2 és 13 fok között alakul, az ország északkeleti felén várhatók az alacsonyabb, délnyugaton az enyhébb értékek. Délutánra 21-27 fokig melegszik a levegő.

Vasárnap a hajnali 7-13 fokról délutánra 23-28 fokig emelkedik a hőmérséklet - olvasható az előrejelzésben.

Címkék: ősz, hétvége, időjárás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére