Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2022. Január 16. 16:02, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Ittasan ült volán mögé, szembe ment a forgalommal

Ittasan ült volán mögé, szembe ment a forgalommal

Előállították a rendőrök azt a sofőrt, aki a forgalommal szemben ment az M30-as autópályán Szikszó közelében, ráadásul ittasan.

A járőrök szombaton 23 óra 30 perckor az M30-as számú autópályán Miskolc irányából Szikszó felé haladtak, amikor egy szabálytalanul, a forgalommal szemben közlekedő személyautóra figyeltek fel. A rendőrök megállították az autóst, a 76 éves helyi sofőrt pedig intézkedés alá vonták.

Az idős férfi elmondta, hogy egy miskolci bevásárlóközpontból akart hazajutni, de eltévedt, és az autópályán Halmajig közlekedett, majd ott megfordult, és elindult a forgalommal szemben visszafelé – közölte a rendőrség.

A járőrök alkoholszondát is alkalmaztak a vezetővel szemben, ami pozitív eredményt mutatott, így a helyszínen elvették a férfi jogosítványát, majd előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrök a férfival szemben az ittas járművezetés miatt közigazgatási eljárást is kezdeményeztek.

Címkék: autó, forgalom, ittas, rendőr

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.