Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Június 05. 08:35, szerda | Belföld
Forrás: MTI

Árvíz - Útlezárások, forgalomkorlátozások Győr megyében

Árvíz - Útlezárások, forgalomkorlátozások Győr megyében

Az árvízi védekezés miatt teljes szélességben lezárta a Szigetközön áthaladó 1402-es összekötőúthoz tartozó mecséri Mosoni-Duna-hidat a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kedden késő éjjel – tájékoztatta a társaság szóvivője szerdán az MTI-t.

Pécsi Norbert Sándor közölte: az 1401-es út felől Mecsérre a rendőrség a forgalmat már nem engedi be, így a községet már csak az 1-es út irányából lehet megközelíteni.
A Győr-Moson-Sopron megyében tervezett további intézkedésekről a szóvivő elmondta: szerdán forgalomkorlátozást rendelnek el az 1-es út Győr és Gönyű közötti szakaszán, Győrszentiván-Kertváros térségében, ahol az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság (Éduvizig) az út mellett ideiglenes védmű építését kezdi meg.
Ideiglenes forgalomkorlátozáshoz kapcsolódó jelzéseket helyeznek ki szerdán az 1401-es úton Zsejke-pusztánál, hozzávetőleg egy kilométer hosszban az árvízi védekezési munkálatok miatt.
A 1403-es összekötőút Hédervár és Novákpuszta közötti szakaszán, a Nováki-csatorna térségében az útszakasz elöntésére számítanak, emiatt teljes útlezárást várható csütörtökön.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során